Ego

Bjuder på mer bilder.


Bilder

Bjuder på lite bilder


Soligt

Det är inte mycket som hänt sedan jag skrev senast. Vart uppe hos moster förra veckan men bara några dagar. Blev Ikea lite shopping och såklart blev det en tur till Övertorneå och mommo. Fixade till graven, planterade nya blommor. Så nu är graven fin igen.

Umgicks med min kusin när jag var där uppe med. Roligt att träffa och prata med henne, blivit lite trögt på den fronten. Länge sen vi träffades. Vad har jag gjort mer?

Jo i fredags för jag och Alex och fiskade på kvällen. Jätte mysigt men dött med fisk tyvärr. Men de var trevligt iallafall och vi träffade en trevlig man och hans son. Trevligt värre. Men som sagt Inge fisk.

Sen idag är det en toppen dag synd bara att min kära vän Petra sover annars hade det varit mysigt med en stranddag. Me. Det får bli en annan dag då hon inte ha jobbat natt. Men solen och värmen är iallafall här och jag är glad för det. :) Men nu ska jag åter gå till nå annat. Hoppas att ni får en super bra dag.


You're amazing just the way you are.

Tänkte bara få gästblogga lite, eftersom att min vän skriver alldeles för sällan. :-)

Jag vill egentligen bara att alla ni som läser denna fina blogg inser vilken fantastisk människa ni möter. Hon har så många otroligt bra sidor (även sämre, men det har vi alla) och ingen person ska få missa dem..

  • Hon ställer upp i alla lägen, oavsett vad det gäller.
  • Lojal, omtänksam och god.
  • Ger alla en chans, men sumpar någon den så är det deras förlust.
  • Lyssnar på en oavsett vilka bekymmer man har.
Detta är bara några av de goda sidor hon har och skulle jag skriva ned allt så skulle det kunna bli en lång, lång bok. :-)

Tack för att jag har dig och för att du vågar att vara du!
Hittar inte åt våran låt, men denna får du utav mig istället.

/Vännen på vänskapen.

RSS 2.0